Objavljeno 09.03.17. 19:47

Otputujte do Islanda uz 25 posto popusta - karte dostupne već od 38 eura

Iskoristite dobru priliku za putovanje na Island.
Island Island

Danas, 9. ožujka 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 25 posto popusta na dio svojih karata. Akcija se odnosi na odabrane linije u Wizz Airovoj mreži i to na letove do kraja svibnja 2017. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Među linijama obuhvaćenima akcijom nalazi se i popularna poveznica Budimpešta - Reykjavik, na kojoj se može letjeti već od vrlo povoljnih 38 eura.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za oba smjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 10-20 eura, ovisno o liniji i datumu leta. Predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji od 16 do 55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta od 25 do 58 eura.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Prijevoz do Budimpešte najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, a možete ga potražiti ovdje:

Povoljni smještaj možete potražiti na našoj tražilici smještaja.