Objavljeno 30.09.18. 11:53

Ovo je 16 poveznica s Njemačkom na kojima se najpovoljnije leti

Još samo danas traje akcija njemačkog niskotarifnog prijevoznika.
Zrakoplov Zrakoplov

Već smo pisali o akciji njemačkog Eurowingsa, najaktivnijeg niskotarifnog prijevoznika na hrvatskom tržištu, koja je u međuvremenu produljena do kraja rujna. Tako je danas zadnji dan navedene promocije, u sklopu koje su karte pojeftinile do 20 posto.

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene i pronašli 16 linija na kojima se leti već od 31,99 ili manje eura po smjeru, pri čemu se najjeftinije karte mogu kupiti za svega 19,99 eura.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri jeftinih karata za letove Hrvatska - Njemačka i to za oba smjera - odlazni i povratni. Izdvojili smo linije za koje najjeftinije karte koštaju 31,99 eura ili manje, pri čemu je na popis uključeno i nekoliko karata koje su skuplje od 31,99 eura. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.