Objavljeno 23.04.15. 17:44

Povoljni letovi za Srednju Ameriku: povratne karte već od 517 eura

Povratne karte za letove iz Zagreba u Srednju Ameriku trenutačno se nude po sjajnim cijenama.
Dominikanska Republika Dominikanska Republika

Air France, francuski nacionalni zračni prijevoznik, trenutačno nudi povratne karte za Srednju Ameriku po akcijskim cijenama. Točnije, povratne se karte znatno povoljnije od redovnih cijena mogu kupiti za Panamu i Dominikansku Republiku.

Akcija se odnosi na letove od 1. svibnja do 10. prosinca 2015. za Panamu te od 21. svibnja do 15. prosinca 2015. za Dominikansku Republiku. Iz akcije je isključeno razdoblje od 1. srpnja do 16. kolovoza. Minimalno trajanje boravka iznosi sedam dana, a maksimalno tri mjeseca. Promjene na rezervaciji dopuštene su uz naknadu od 120 eura, dok povrat novca nije moguć. Karte se po sniženim cijenama mogu kupiti najkasnije do 27. travnja ili do 'isteka zaliha', odnosno dok se ne prodaju sve karte po sniženim cijenama.

U sljedećoj tablici nalazi se nekoliko primjera povratnih letova s akcijskim cijenama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene.

Ove su cijene još niže od cijena u prethodnoj akciji koja se odnosila na Dominikansku Republiku, a već se tada radilo o vrlo povoljnim kartama.

Spomenimo i da je u cijenu uključena predana prtljaga teška do 23 kilograma, kao i ručna prtljaga mase do 12 kilograma. Odabir sjedala također je besplatan, a putnici dobivaju i jedan obrok.