Objavljeno 09.03.15. 09:23

Povoljno do Australije: povratne karte za letove iz Hrvatske već od 914 eura

Katarski nacionalni zračni prijevoznik, Qatar Airways, nudi čak 35 i više posto popusta za letove iz Hrvatske u daleka svjetska odredišta.
London Arch (Victoria, Australija) London Arch (Victoria, Australija)

Promocija traje od danas do petka, 13. ožujka 2015. godine u 23:59. Obuhvaća poveznice za brojna odredišta širom svijeta, a odnosi se na letove od 1. travnja do 10. srpnja 2015.

U sklopu ove akcije posebno su povoljne karte za Australiju, koje su pale na najniže razine koje nam je Qatar Airways nudio na dosadašnjim akcijama te se mogu kupiti već za nešto više od 900 eura! Točnije, u Perth se može već od 914 eura, a u Melbourne za dva eura više.

U nastavku donosimo najniže trenutačno dostupne cijene za neke linije s polascima iz Zagreba koje su trenutačno na akciji:

Akcijske cijene za letove iz Zagreba u daleka odredišta (povratne karte)
Zagreb - Colombo 545 EUR
Zagreb - Guangzhou 520 EUR
Zagreb - Melbourne 916 EUR
Zagreb - Perth 914 EUR
Zagreb - Seoul 523 EUR
Zagreb - Šangaj 493 EUR

Prikazane cijene odnose se na ekonomski razred. Minimalno trajanje boravka kako biste mogli kupiti jeftinije karte jest tri ili četiri dana (ovisno o odredištu), a maksimalan boravak iznosi mjesec dana. Cijene uključuju sve popuste, naknade i poreze, a možete iskoristiti i Qatar Airwaysovu velikodušnu politiku za prtljagu.