Objavljeno 08.02.18. 10:37

Povratne karte Hrvatska - Atena već od 119 eura

Iskoristite akcijske cijene za putovanje u Grčku.
Grčka Grčka

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik - Croatia Airlines (www) - ima novu akciju. Snižene cijena obuhvaćaju poveznice s Atenom i Barcelonom, pri čemu se za Grčku leti već od 119 eura za povratne karte, dok povratne karte za Barcelonu prodaju od 138 eura naviše.

Akcija za Grčku odnosi se na izravne poveznice Dubrovnik - Atena i Split - Atena. U Atenu se povoljnije može i iz Zagreba (preko Dubrovnika), pri čemu se povratne karte mogu kupiti od 138 eura naviše. Najbolji izbor jeftinih karata svakako je za polaske iz Dubrovnika, s nekoliko kombinacija po 119 eura gotovo svakog tjedna od travnja do listopada.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povratnih karata za Atenu po najnižim cijenama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U cijenu je uključena ručna prtljaga mase do 8 kg. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Croatia Airlinesovim letovima: ograničenja i cijene.

Iz grčke prijestolnice moguće je povoljno letjeti na poznate otoke, a cijene letova između Atene i ostatka Grčke kreću se od 30-ak eura naviše po smjeru.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.