Objavljeno 12.01.18. 12:16

Povratne karte Hrvatska - Istanbul već od 119 eura

S Istanbulom su izravno povezana dva hrvatska grada.
Istanbul Istanbul

Turski nacionalni zračni prijevoznik, Turkish Airlines, u sklopu nove akcije povratne karte za linije Zagreb - Istanbul i Dubrovnik - Istanbul prodaje već od 119 eura. Po cijeni od 119 eura za povratnu kartu može se letjeti u razdoblju od 15. siječnja do 10. lipnja 2018. godine, a karte je potrebno kupiti najkasnije do 31. siječnja 2018. Naravno, cijene mogu porasti i prije 31. siječnja, ako se prodaju najjeftinije karte.

Kako biste mogli iskoristiti navedenu cijenu, razmak između letova treba biti barem dva dana, osim ako polijećete u subotu i vraćate se u nedjelju. Maksimalni razmak između polaznog i povratnog leta jest tri mjeseca.

Raspoloživost karata po akcijskim cijenama trenutačno je izvrsna i obuhvaća brojne kombinacije datuma u razdoblju obuhvaćenom akcijom. Cijene za točne datume koji vas zanimaju možete provjeriti na našoj tražilici letova, na kojoj možete i usporediti cijene različitih ponuđača.

U sljedećoj tablici navodimo primjere jeftinih povratnih karata za letove između Hrvatske i Istanbula. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U cijenu su uključeni svi porezi i naknade, a obuhvaćen je samo dio sjedala na svakom letu. U cijenu je uključen i besplatan prijevoz jednog komada ručne prtljage do osam kilograma težine i dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog komada predane prtljage teškog do 15 kilograma.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.