Objavljeno 23.09.16. 14:26

Povratne karte Hrvatska - Njemačka već od 119 eura (uključena prtljaga)

Iskoristite priliku za povoljno putovanje u Njemačku.
Zrakoplov Zrakoplov

Hrvatska je sve popularnije turističko odredište, čiji rast prate i zračni prijevoznici. Tako nas svake godine niskotarifni prijevoznici obasipaju novim linijama, nerijetko prema najboljim europskim odredištima. Nažalost, većina tih linija prometuje samo tijekom sezone te oni koji putuju u posezoni ili tijekom zime imaju znatno manji izbor i moraju prihvatiti više cijene.

Ipak, povremeno se provode akcije i za takve letove, a jedna od njih je i trenutačna akcija Croatia Airlinesa. U sklopu te akcije povratne karte za Njemačku mogu se kupiti već od 119 eura, u što je uključena i predana prtljaga teška do 23 kg. Dodatna pogodnost je što se može letjeti iz čak šest hrvatskih gradova - Dubrovnika, Osijeka, Pule, Splita, Zadra i Zagreba, pri čemu se najniže cijene razlikuju svega deset eura, pa se tako na izravnim letovima putuje već od 119 eura, a na letovima s presjedanjem već od 129 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Croatia Airlinesovih poveznica s Njemačkom obuhvaćenih akcijom, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Raspoloživost karata po akcijskim cijenama trenutačno je vrlo dobra. Mi smo u tablici uglavnom istaknuli letove u listopadu i studenom, no karata ima i za druge mjesece. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kupnja karata odvija se od 21. do 25. rujna 2016. godine, a akcija se odnosi na letove od 17. listopada 2016. do 24. ožujka 2017. Promjene karata i povrat novca nisu mogući, osim za dio pristojbi.

Broj mjesta po akcijskim cijenama je ograničen, a minimalno trajanje boravka za ostvarivanje promotivnog popusta jesu tri dana u tjednu ili vikend.