Objavljeno 16.01.17. 16:32

Povratne karte iz Zagreba za Dubai već od 229 eura

Jedan od najboljih svjetskih zračnih prijevoznika spustio je cijene karata za letove između Zagreba i Dubaija.
Dubai Dubai

Qatar Airways, katarski nacionalni zračni prijevoznik, ima novu akciju, u sklopu koje nudi do 35 posto popusta na povratne karte za letove između Zagreba i dalekih svjetskih odredišta. Povod za akciju ovaj put je proslava početka 2017. godine.

Promocija traje do danas, 16. siječnja 2017. godine u 23:59 i obuhvaća poveznice za brojna odredišta širom svijeta, a odnosi se na letove do 15. prosinca 2017.

Među linijama obuhvaćenim akcijom je i poveznica između Zagreba i Dubaija, s presjedanjem u Dohi. U nastavku donosimo primjere najnižih cijena za navedenu relaciju. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Prikazane cijene odnose se na ekonomski razred te uključuju sve popuste, naknade i poreze, kao i čak 30 kilograma predane prtljage.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.