Objavljeno 23.09.15. 18:57

Povratne karte već od 129 eura za letove iz Hrvatske u 13 atraktivnih odredišta (prtljaga uključena u cijenu)

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik Croatia Airlines na akciju je stavio 50.000 sjedala, pa se tako povratne karte za 13 europskih odredišta mogu kupiti već od 129 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, pripremio je akciju u sklopu koje za 129 ili 149 eura nudi povratne karte za 13 zanimljivih europskih odredišta. Akcija se odnosni na letove u razdoblju od 19. listopada 2015. do 15. rujna 2016.

Točnije, radi se o letovima iz Dubrovnika, Osijeka, Pule, Splita, Zadra i Zagreba za Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skopje i Zürich. Iznimka su letovi iz Osijeka za Prištinu te iz Pule i Zadra za Prištinu i Rim, a trenutačno nije moguće kupiti ni karte iz Osijeka za Rim, Sarajevo i Skopje.

Po 129 eura prodaju se karte za izravne letove: letove iz Zagreba u svih 13 odredišta, iz Splita u Frankfurt, München i Rim te iz Dubrovnika u Rim. Po nešto višim cijenama, odnosno od 149 eura, mogu se kupiti karte za letove iz ostalih odredišta s presjedanjem u Zagrebu.

U cijenu su uključeni hrana i piće za vrijeme leta, prijevoz predane prtljage do 23 kg težine, web check-in ili prijava za let u zračnoj luci, online odabir sjedala, nagradne milje u programu Miles & More ili nekom od drugih programa prijevoznika iz Star Alliance grupe, tiskovine itd.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Croatia Airlinesovih linija obuhvaćenih akcijom za koje se trenutačno mogu kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Za neke je linije naveden po jedan primjer datuma na koje vrijede akcijske cijene, dok je kod nekih linija navedeno više primjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Raspoloživost karata po akcijskim cijenama trenutačno je vrlo dobra. Mi smo u tablici uglavnom istaknuli letove u prosincu ove i svibnju sljedeće godine, no karata ima i za druge mjesece.

Kupnja karata odvija se od 23. do 27. rujna 2015. godine, a akcija se odnosi na letove od 19. listopada 2015. do 15. rujna 2016. Promjene karata i povrat novca nisu mogući, osim za dio pristojbi.

Cijene se odnose na kupnju na web-mjestu CA te uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karata (TSC) preko Interneta. Za kupnju karata na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 30 eura. Broj mjesta po akcijskim cijenama je ograničen, a minimalno trajanje boravka za ostvarivanje promotivnog popusta jesu tri dana u tjednu ili vikend.