Published 01. 09. 2017. - 14:21

Povratne karte za Rim već od 64,98 eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika, ima novu akciju.
Rim Rim

Španjolski Vueling ima novu akciju, u sklopu koje nudi 10 eura popusta na povratne karte za letove u razdoblju od 10. rujna do 5. studenog 2017.

Kako iskoristiti popust?

Kako biste dobili popust od 10 eura, pretražite letove na službenim stranicama, odaberite željene letove i u prvom koraku (stranica s rezultatima) ispod pregleda cijena naslovljenog 'Your travel plan' u polje s naslovom 'Do you have a discount code?' upišite sljedeće:

VY10RT

Kliknite na 'Apply', nakon čega će vam cijena biti umanjena za 10 eura, ako ste odabrali povratnu kartu i ako se radi o letovima u razdoblju od 10. rujna do 5. studenog 2017.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere jeftinih Vuelingovih povratnih karata za linije Split - Rim i Dubrovnik - Rim. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te upravljačku naknadu u iznosu od 5,00 eura po putniku po letu. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Naknada za plaćanje iznosi 2,00 posto iznosa kupnje (ako plaćate kreditnom karticom ili Paypalom). Naknade za plaćanje oslobođeni ste ako plaćate debitnim karticama.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.