Objavljeno 15.03.16. 14:45

Povratne karte Zagreb - Istanbul već od 99 eura

Turski nacionalni zračni prijevoznik, Turkish Airlines, ima novu akciju.
Istanbul Istanbul

Turski nacionalni zračni prijevoznik, Turkish Airlines, u sklopu nove akcije povratne karte za liniju Zagreb - Istanbul prodaje već od 99 eura. Na relaciji Zagreb - Istanbul po cijeni od 99 eura za povratnu kartu može se letjeti u razdoblju od 1. travnja do 31. svibnja 2016. godine, a karte je potrebno kupiti najkasnije do 27. ožujka 2016.

Kako biste mogli iskoristiti navedenu cijenu, razmak između letova treba biti barem dva dana, osim ako polijećete u subotu i vraćate se u nedjelju. Maksimalni razmak između polaznog i povratnog leta jest jedan mjesec.

Raspoloživost karata po akcijskim cijenama trenutačno je izvrsna i obuhvaća gotovo sve kombinacije datuma u razdoblju obuhvaćenom akcijom. Cijene za točne datume koji vas zanimaju možete provjeriti na našoj tražilici letova, na kojoj možete i usporediti cijene različitih ponuđača.

U sljedećoj tablici navodimo primjere jeftinih povratnih karata za travanj i svibanj. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U cijenu su uključeni svi porezi i naknade, a obuhvaćen je samo dio sjedala na svakom letu.

U cijenu je uključen i besplatan prijevoz jednog komada ručne prtljage do osam kilograma težine i dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog komada predane prtljage teškog do 20 kilograma.

Kratki pregled najvažnijih informacija o ovoj akciji:

Razdoblje na koje se akcija odnosi: od 1. travnja do 31. svibnja 2016.

Maksimalno trajanje boravka: mjesec dana

Uključena prtljaga: 20 kilograma predane prtljage, osam kilograma ručne prtljage