Objavljeno 09.01.18. 17:31

Povratne karte Zagreb - SAD već od 450 eura

Akcija jednog od najvećih prijevoznika donosi nam povoljne povratne karte za letove u SAD.
New York New York

Grupacija Air France-KLM (www), koja obuhvaća francusku i nizozemsku nacionalnu aviokompaniju te se po ostvarenom prometu svrstava među najveće zračne prijevoznike na svijetu, na akciju je stavila karte za nekolicinu atraktivnih poveznica sa Zagrebom. Među njima su i odredišta u Sjedinjenim Američkim Državama.

Akcija je započela danas i traje do 19. siječnja 2018., no cijena karata može se promijeniti i ranije ako se najjeftinije karte rasprodaju. Trenutačno se povratne karte za letove iz Zagreba za najprometniju svjetsku zračnu luku - Atlanta Hartsfield-Jackson - može kupiti već od otprilike 450 eura, odnosno 3388 kuna. Za svega 20-ak eura više u ponudi su povratne karte za New York, Boston, Washington itd. Iako se karte za SAD ponekad može nabaviti i jeftinije, često se radi o duljim čekanjima na presjedanje, dok su u ovom slučaju čekanja relativno kratka.

U sljedećoj tablici nalaze se primjeri najjeftinijih povratnih karata za letove Hrvatska - SAD. Primjeri na popisu samo su dio povratnih karata koje je moguće kupiti po navedenim cijenama, a druge kombinacije možete vidjeti i koristeći pretragu na KLM-ovim stranicama (www). Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Cijena uključuje ručnu i predanu prtljagu, a detalje možete doznati nakon što odaberete željeni datum polaska i povratka. Naime, ovisno o odabranim danima, mijenjaju se i prijevoznici, pa se odredbe povezane s prtljagom mogu razlikovati ovisno o tome letite li Air Franceom, KLM-om, Deltom itd. Do čvorišta u Parizu i Amsterdamu putnike najčešće prevozi Croatia Airlines.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.