Objavljeno 13.09.13. 18:12

Povratni letovi između Zagreba i Istanbula već za 99 eura!

Turkish Airlines, turski nacionalni zračni prijevoznik i višestruki dobitnik nagrada za najboljeg europskog avioprijevoznika, ima novu akciju u sklopu koje povratne karte na liniji Zagreb - Istanbul prodaje već za 99 eura.
Istanbul Istanbul

Povratne karte po ovoj cijeni može se kupiti za letove u razdoblju od 1. studenog 2013. do 13. veljače 2014. godine, a karte je potrebno kupiti od 13. rujna 2013. (danas) do 5. listopada 2013. Kako biste mogli iskoristiti navedene cijene, razmak između letova treba biti barem dva dana, osim ako polijećete u subotu i vraćate se u nedjelju. Maksimalni razmak između polaznog i povratnog leta jest jedan mjesec. Karte je potrebno kupiti barem 30 dana prije polaska.

U cijenu su uključeni svi porezi i naknade, a obuhvaćen je samo dio sjedala na svakom letu. No, trenutačno povratne karte za 99 eura možete kupiti gotovo na svim kombinacijama letova koji zadovoljavaju prethodno spomenute uvjete.

Promjena imena i rute nisu dopušteni za karte po cijeni od 99 eura, a sa sobom besplatno ponijeti možete jedan komad ručne prtljage do osam kilograma težine i jedan komad prijavljene prtljage do 20 kilograma težine.

Povoljno se u sklopu ove akcije može i u neke druge gradove, a posebno izdvajamo Moskvu (s presjedanjem u Istanbulu), za koju se povratne karte mogu dobiti već za 239 eura.