Objavljeno 21.02.15. 12:04

Povratni letovi Zagreb - Los Angeles već od 542 eura

Iz Zagreba se za zapadnu obalu SAD-a trenutačno može letjeti vrlo povoljno.
Zrakoplov Zrakoplov

Kao što smo već pisali, aviokarte za letove iz Hrvatsku u daleka odredišta sve su jeftinije, pa tako i za letove u Sjevernu Ameriku. Primjerice, povratne karte za Toronto mogu se kupiti i za manje od 450 eura, a ni zapadna obala više nije toliko teško dostupna.

Naime, Turkish Airlines trenutačno ima akciju za letove iz Zagreba u Los Angeles (s presjedanjem), u sklopu koje se povratne karte mogu kupiti već od vrlo povoljnih 542 eura. Akcija se odnosi na letove od 1. ožujka do 31. svibnja 2015., no sve najjeftinije karte koje smo pronašli odnose se na letove u travnju.

U sljedećoj tablici navodimo primjere jeftinih povratnih karata za Los Angeles. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

Kako biste mogli iskoristiti navedene cijene, razmak između letova može biti najviše mjesec dana. U cijenu su uključeni svi porezi i naknade.

U cijenu je uključen i besplatan prijevoz jednog komada ručne prtljage do osam kilograma težine i dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te dva komada predane prtljage, od kojih svaki može težiti do 23 kilograma.

Kratki pregled najvažnijih informacija o ovoj akciji:

Razdoblje na koje se akcija odnosi: od 1. ožujka do 31. svibnja 2015.

Razdoblje u kojem se karte mogu kupiti po akcijskim cijenama: do 31. ožujka 2015.

Maksimalno trajanje boravka: mjesec dana

Uključena prtljaga: 2 x 23 kilograma predane prtljage, osam kilograma ručne prtljage