Objavljeno 21.11.14. 12:10

Povratni vikend-letovi iz Hrvatske za poznata adventska odredišta već od 99 eura

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, Croatia Airlines ima novu akciju te po promotivnim cijenama nudi karte za četiri poznata adventska odredišta.
Advent u Beču Advent u Beču

Povratne karte mogu se kupiti već od 99 eura, a na akciji su karte za Beč, Frankfurt, München i Zürich, odnosno poznata europska adventska odredišta. Cijene se odnose na kupnju na web-mjestu Croatia Airlinesa (www) te uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karata (TSC) preko Interneta. Za kupnju karata na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 30 eura. Broj je mjesta po akcijskim cijenama ograničen, a maksimalno trajanje boravka za ostvarivanje promotivnog popusta jest jedno noćenje, odnosno dva dana (npr. polazak u subotu i povratak u nedjelju).

U cijenu karte uključeni su hrana i piće za vrijeme leta, prijevoz prtljage do 23 kg težine, web check-in ili prijava za let u zračnoj luci, online odabir sjedala, nagradne milje u programu Miles & More ili nekom od drugih programa prijevoznika iz Star Alliance grupe, tiskovine itd.

Kupnja karata odvija se do 28. prosinca 2014. godine, razdoblje putovanja jesu subote i nedjelje do 28. prosinca 2014. godine, a promjene i povrat novca nisu dopušteni.

Akcija se odnosi na povratne karte za ispod navedena međunarodna odredišta u mreži Croatia Airlinesa s polascima iz Dubrovnika, Pule, Splita, Zadra i Zagreba.

Beč, već od 99 eura za povratnu kartu | Više o adventu u Beču
Frankfurt, već od 99 eura za povratnu kartu
München, već od 99 eura za povratnu kartu | Više o Münchenu
Zürich, već od 99 eura za povratnu kartu | Više o Zürichu

Svi su letovi iz Zagreba izravni, a izravno se leti i na liniji Split - Frankfurt. Povratne karte za te letove mogu se kupiti već od 99 eura. Na ostalim se linijama leti preko Zagreba te povratne karte koštaju od 129 eura naviše.