Objavljeno 25.11.18. 11:52

Produljena akcija: Letovi Zagreb - Barcelona već od 37,99 €

Promocija traje do danas u ponoć.
Barcelona Barcelona

Napomena: akcija je još jednom produljena zbog tzv. Cyber Mondaya i traje do ponedjeljka, 26. studenog u 23:59.

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, produljio je i proširio svoju akciju koja je počela u ponedjeljak. Akcija tako traje do ponedjeljka, 26. studenog 2018. u 23:59.

Iako su karte za letove Zagreb - Barcelona u sklopu te akcije već bile neuobičajeno jeftine, a i broj polazaka po tim cijenama bio je relativno velik, proširena akcija dodatno je povećala broj povoljnih polazaka.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena za letove Zagreb - Barcelona. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U nastavku navodimo primjere povoljnih kombinacija povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.