Objavljeno 18.12.12. 12:45

Produljena Ryanairova akcija: 100 tisuća karata po osam eura

Nakon vikend akcije u sklopu koje su karte nudili već od osam eura, irski Ryanair po sličnim uvjetima ponudio je dodatnih 100.000 karata.
Zrakoplov Zrakoplov

Akcija traje do četvrtka, 20. prosinca, a vrijeme putovanja odnosi se na letove ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom u prvom mjesecu, odnosno od 1. do 31. siječnja 2013. godine.

U cijenu su uključene pristojbe zračnih luka, porezi, naknada za online check-in, kao i jedan komad ručne prtljage, ali odnedavno je Ryanair uveo novu naknadu od dva posto na plaćanja kreditnom karticom, a provizija se plaća na cjelokupni iznos. Tako će vas, primjerice, dvosmjerno putovanje u iznosu od 16 eura u konačnici koštati 16,32 eura, ako plaćate kreditnim karticama poput Mastercarda ili Vise. Svi oni koji se odluče na plaćanje debitnim karticama ili Mastercard Prepaidom, i dalje su oslobođeni ovog nameta.

Promocija obuhvaća više od tisuću Ryanairovih poveznica. Budući da Ryanair tek krajem ožujka iduće godine kreće sa svojim sezonskim linijama prema Hrvatskoj, za ovu cijenu možete rezervirati karte iz nama najbližih zračnih luka, kao što su Budimpešta, Klagenfurt, Trst ili Venecija-Treviso.