Objavljeno 05.02.16. 11:29

Rasprodaja: 25 posto popusta na sve Ryanairove letove za Hrvatsku!

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik ponudio je 25 posto popusta na sve karte za letove do 25. svibnja 2016. na poveznicama s Hrvatskom!
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, danas je ponudio čak 25 posto popusta na sve letove za Hrvatsku! Akcija se odnosi na gotovo sve od ukupno 21 Ryanairove linije za Hrvatsku tijekom ljetne sezone 2016. - jednu za Osijek, četiri za Pulu, tri za Rijeku i 13 za Zadar. Promocija traje do nedjelje, 7. veljače 2016. te obuhvaća letove od 1. travnja do 25. svibnja 2016.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Hrvatsku u 2016. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova. Za sve je linije navedeno više primjera povoljnih letova, uključujući i razdoblje koje nije obuhvaćeno ovom akcijom (nakon 25. svibnja 2016.).

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.