Objavljeno 22.11.13. 11:53

Rim nikad dostupniji: do Vječnoga grada već za 110 kuna!

Vrijeme je najavljivanja novih zračnih poveznica za sljedeću sezonu, a posljednjih dana imali smo zadovoljstvo objaviti nekoliko sjajnih vijesti.
Rim - Koloseum Rim - Koloseum

Jedna od najboljih stigla je jučer, kada je niskotarifni Vueling najavio uvođenje dvije nove linije za Rim - iz Splita i Dubrovnika. Treća je to nova poveznica za talijansku prijestolnicu, s obzirom da je prije nekoliko dana Etihad Regional najavio povezivanje Rima sa Zagrebom.

Prava radost nastupa kada se provjere cijene novih letova - od Splita do Rima može se već za nevjerojatnih 14,12 eura u jednom smjeru! Ako se vraćate istom rutom, povratne karte možete dobiti već za 39,93 eura, s obzirom da najjeftinije karte u drugom smjeru koštaju 25,71 eura.

Karte od Dubrovnika do Rima tek su nešto skuplje - mogu se kupiti već za 15,62 eura, dok najjeftinije povratne karte koštaju 41,43 eura.

Karata po tim cijenama ima za više termina, uglavnom u lipnju i rujnu, no i ostali polasci nisu mnogo skuplji, pa se primjerice jednosmjerne karte za velik dio polazaka mogu kupiti po 39,99 ili 49,99 eura, što je i dalje sjajna cijena.

Podsjećamo, Vueling također povezuje Barcelonu s tri hrvatska odredišta - Dubrovnikom, Splitom i Zagrebom. Najniže cijene jednosmjernih karata možete provjeriti u tablici ispod teksta.

Linija Karte već od
Dubrovnik - Rim 15,62 €
Dubrovnik - Barcelona 49,43 €
Split - Rim 14,12 €
Split - Barcelona 54,99 €
Zagreb - Barcelona 54,99 €

Cijena uključuje kartu te poreze i osnovne naknade, a dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 13 do 15 eura (ovisno o datumu i liniji) po smjeru, a naknada za plaćanje iznosi 2,7 posto iznosa kupnje (za Paypal i kreditne kartice). Naknade za plaćanje oslobođeni ste ako plaćate debitnim karticama. Ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.