Objavljeno 11.05.16. 17:55

Rođendanska akcija Qatar Airwaysa: popusti do 40 posto na letove iz Hrvatske

Qatar Airways je povodom četvrte obljetnice pokretanja poslovanja u Hrvatskoj pripremio veliku akciju.
Sydney Sydney

Qatar Airways, katarski nacionalni zračni prijevoznik, ima novu akciju, u sklopu koje nudi do 40 posto popusta na povratne karte za letove između Zagreba i dalekih svjetskih odredišta. Povod za akciju ovaj put je proslava četvrte obljetnice uspostavljanja izravnih letova između Zagreba i Dohe (9. svibnja 2012. godine). Ta se linija pokazala vrlo popularnom te je u međuvremenu 'narasla' na čak deset letova tjedno.

Promocija traje do nedjelje, 22. svibnja 2016. godine u 23:59 i obuhvaća poveznice za brojna odredišta širom svijeta. Odnosi se na letove od 1. listopada 2016. do 31. ožujka 2017.

U nastavku donosimo primjere atraktivnih linija, s pripadajućim najnižim cijenama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Prikazane cijene odnose se na ekonomski razred te uključuju sve popuste, naknade i poreze, kao i čak 30 kilograma predane prtljage.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.