Objavljeno 05.04.22. 11:22

Rođendanska akcija: Volotea nudi letove iz Hrvatske već od 5 eura!

Volotein rođendan odlična je prilika za povoljno putovanje.

Volotea - španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, povodom svog desetog rođendana odlučila je na akciju staviti brojne karte i to po cijeni već od 5,00 eura po smjeru!

Akcijom su obuhvaćene i poveznice s Hrvatskom, odnosno sedam linija za Split i šest za Dubrovnik. Akcija traje od danas, 5. travnja do petka, 8. travnja u 23:59 ili dok se karte po sniženim cijenama ne rasprodaju. Promocija se odnosi na letove do 30. lipnja 2022., ali povoljnih karata ima i za razdoblje nakon toga.

U sljedećim tablicama donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za poveznice s Dubrovnikom i Splitom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Jednosmjerne karte

U tablicama su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Atena, Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Toulouse, Venecija
Poveznice sa Splitom
Poveznice s Dubrovnikom

Povratne karte

U sljedećim tablicama navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-10 dana.

Obuhvaćene su poveznice sa sljedećim gradovima:

Atena, Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Toulouse, Venecija
Poveznice sa Splitom
Poveznice s Dubrovnikom

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija 50 x 40 x 20 cm i mase do 10 kg, dok se predana prtljaga naplaćuje. Sve detalje možete vidjeti u zasebnom članku.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.