Objavljeno 06.03.13. 18:14

Ryanair nudi jednosmjerne zrakoplovne karte već od 9 eura

Nakon brojnih akcija od 15, 12 ili 10 eura, irski Ryanair ponudio je na prodaju jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura, odnosno već od devet eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Akcija traje do četvrtka, 7. ožujka, a vrijeme putovanja odnosi se na četvrti mjesec, odnosno od 1. do 25. travnja 2013. godine.

U cijenu su uključene pristojbe zračnih luka, porezi, naknada za online check-in, kao i jedna ručna prtljaga, ali odnedavno je Ryanair uveo novu naknadu od dva posto na plaćanja kreditnom karticom, a provizija se plaća na cjelokupni iznos. Tako će vas, primjerice, dvosmjerno putovanje u iznosu od 18 eura u konačnici koštati 18,36 eura, ako isto plaćate kreditnim karticama poput Mastercarda ili Vise. Svi oni koji se odluče na plaćanje debitnim karticama ili Mastercard Prepaid-om, i dalje su oslobođeni ovog nameta.

Budući da Ryanair krajem ožujka, odnosno početka travnja kreće sa svojim sezonskim linijama prema Hrvatskoj, za ovu cijenu možete rezervirati karte iz Zadra za Baden-Baden, Billund, Düsseldorf-Weeze, East Midlands, Frankfurt-Hahn, Liverpool i Marseille, iz Pule za Frankfurt-Hahn i Pariz-Beauvais, dok se iz Rijeke za devet eura može letjeti za Düsseldorf-Weeze, Frankfurt-Hahn i Oslo-Rygge.