Objavljeno 12.02.15. 13:17

Ryanair opet privlači pozornost: ponudili karte za 0,30 eura!

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, ponudio je karte za 0,30 eura za letove između Dublina i Kopenhagena.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Prošlo je dosta godina otkada su se stotine tisuća karata prodavale za nekoliko eura ili praktički besplatno, ali zahvaljujući padu cijena nafte i novoj generaciji štedljivih zrakoplova dani kada bismo povremeno mogli uživati u takvim cijenama možda su se vratili.

Naime, Ryanair je na akciju stavio 2000 karata za letove između Dublina i Kopenhagena te se karte mogu kupiti za svega 0,30 eura! Naravno, velik dio karata brzo je planuo te ih u trenutcima dok čitate ovaj tekst možda više niti nema, ali ono što je zanimljivo je da su slične cijene u Ryanairovoj ponudi opet sve češće.

Karte za 0,30 eura

Primjeri letova po 0,30 eura

Naime, posljednjih tjedana kod Ryanaira uobičajene su postale jednosmjerne karte po 9,99 eura za pojedine kratke linije, a na kratkotrajnim akcijama nude ih i za 4,99 eura. Ono što je novo u slučaju ove akcije je da se ipak radi o letovima između dvije različite države, k tome prilično udaljene.

Osim Ryanaira, povoljnim ponudama putnike vesele i drugi prijevoznici, koji su niske cijene ponudili i putnicima na poveznicama s Hrvatskom. To su, prije svega, EasyJet i Volotea, ali i Vueling ili Germanwings.

Nadamo se da će ovakvih akcija biti još, a ako ih bude o tome ćemo svakako pisati. Akcije zračnih prijevoznika možete pratiti u rubrici Akcije, dok ostale jeftine letove možete vidjeti u rubrikama Jeftini letovi ili Jeftina putovanja.