Objavljeno 01.12.14. 16:47

Ryanairov 'Cyber Monday': letovi već od 13 eura

Ryanair se pridružio obilježavanju tzv. Cyber Mondaya te ponudio karte već od 13 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Dan nakon američkog Dana zahvalnosti slijedi Black Friday, kojeg je najjednostavnije opisati kao dan velikih popusta. U posljednje vrijeme sve je popularniji i Cyber Monday, prvi ponedjeljak nakon Dana zahvalnosti, kojim se želi popularizirati kupnja preko Interneta. Naravno, kao glavni poticaj koriste se popusti.

Ryanair se priključio obilježavanju 'cyber ponedjeljka' i snizio cijene svojih karata na nekim tržištima. Sniženje se uglavnom odnosi na letove u siječnju, no karata po promotivnim cijenama ima i u veljači te ožujku.

Akcija traje samo danas, 1. prosinca 2014. od 00:01 (GMT) do 23:59 (GMT). Po hrvatskom vremenu, to je od 1. prosinca u 01:01 do 2. prosinca u 00:59.

S obzirom da su svi Ryanairovi letovi za Hrvatsku sezonski, akcija se ne odnosi na te letove, ali na raspolaganju je, primjerice, Venecija, koja i tijekom zime ima zanimljivih linija i to prema atraktivnim odredištima.

Najjeftinije su karte za Barcelonu, koje se može kupiti za nešto više od 13 eura, tj. stotinjak kuna! Tako nakon prošlomjesečne akcije, na kojoj su se karte mogle kupiti za svega 12 eura, opet imamo Ryanairovu akciju u kojoj su karte jeftinije od stotinjak kuna, a već za 15-ak eura može se na Sardiniju (Alghero i Cagliari), u Bruxelles, London, Pariz, na Maltu itd.

Karte za 15-ak eura mogu se kupiti i za nekoliko poveznica s Trstom i Budimpeštom te za liniju Podgorica - London. Ako ste spremni 'potegnuti' do Milana (Bergama), po navedenoj cijeni možete u gotovo 30 odredišta, među kojima su Porto, Stockholm, Varšava, Oslo itd. Najjeftinije su karte za letove iz Dublina, koje se može kupiti već od superpovoljnih 10 eura.

U nastavku donosimo primjere trenutačnih cijena jednosmjernih karata za linije s posebno povoljnim cijenama. Kliknite na cijenu (označenu zelenom bojom) kako biste vidjeli primjer datuma s navedenom cijenom.

Primjeri linija sa sniženim cijenama
Budimpešta Bruxelles
Budimpešta London
Budimpešta Rim
Podgorica London
Trst Bari
Venecija Treviso Alghero
Venecija Treviso Barcelona
Venecija Treviso Bari
Venecija Treviso Brindisi
Venecija Treviso Bruxelles
Venecija Treviso Cagliari
Venecija Treviso Düsseldorf
Venecija Treviso East Midlands
Venecija Treviso Eindhoven
Venecija Treviso Frankfurt Hahn
Venecija Treviso Lamezia
Venecija Treviso London
Venecija Treviso Malta
Venecija Treviso Palermo
Venecija Treviso Pariz

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.