Objavljeno 01.10.16. 13:32

Ryanairova akcija: 20 posto popusta na dva milijuna sjedala

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik ima novu akciju.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, ima novu akciju. Radi se o promociji kojom je obuhvaćeno dva milijuna karata, koje se mogu dobiti uz popust od 20 posto. Akcija se odnosi na letove u razdoblju od 11. listopada 2016. do 31. siječnja 2017. te je njome obuhvaćen velik broj linija za Hrvatsku. Promocija traje do nedjelje, 2. listopada 2016. u 23:59.

Ryanair će do kraja sezone letjeti na više od 15 poveznica s Hrvatskom, od čega se za njih 15 najjeftinije karte još uvijek mogu kupiti za 50 ili manje eura. Najpovoljnije karte uglavnom su nešto skuplje nego prije nekoliko dana, ali je zato raspoloživost jeftinih polazaka nešto bolja.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za preostale Ryanairove poveznice s Hrvatskom u 2016. godini. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.