Objavljeno 13.01.16. 11:34

Ryanairova akcija na proljetne letove, obuhvaćene i poveznice s Hrvatskom

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik ponudio je novi popust na svoje letove.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, danas ima proljetnu akciju, u sklopu koje karte za letove u travnju i svibnju prodaje uz popust do 10 posto. Akcijom je obuhvaćen i dio poveznica s Hrvatskom.

Trenutačno Ryanair ima potvrđenu 21 liniju za Hrvatsku tijekom ljetne sezone 2016., dok se karte za liniju Rijeka - Oslo, koju i dalje navode u rezervacijskom sustavu, još uvijek ne prodaju, a nema niti informacija o redu letenja za navedenu poveznicu. Naravno, uvijek postoji i mogućnost uvođenja poneke nove linije. Najviše poveznica ima Zadar - 12, Pula ih ima četiri, Rijeka (Krk) tri, a Osijek jednu.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Hrvatsku u 2016. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

Za neke je linije navedeno više primjera jeftinih karata, s obzirom da je i raspoloživost karata po takvoj cijeni veća.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.