Objavljeno 24.11.15. 08:17

Ryanairova rasprodaja: 100.000 karata za svega pet eura

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik ima novu akciju, u sklopu koje se karte prodaju za svega pet eura.
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, ima novu akciju, u sklopu koje je ponudio 100.000 karata po cijeni od svega pet eura. Akcija se odnosi na letove u prosincu 2015., pa ne obuhvaća poveznice s Hrvatskom. Naime, sve su Ryanairove linije za Hrvatsku sezonske i na njima se leti uglavnom od kraja ožujka ili početka travnja do listopada.

No, jeftinih karata zato ima za letove iz Hrvatskoj bliskih gradova, poput Budimpešte, Trsta ili Venecije, odakle možete otputovati u brojna zanimljiva odredišta. Neke relacije za koje se jednosmjerne karte mogu kupiti po svega pet eura možete vidjeti u sljedećoj tablici, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.