Objavljeno 27.11.15. 10:40

Ryanairova totalna rasprodaja: karte dostupne već od 1,96 eura

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik dodatno je snizio cijene svojih karata te se one u sklopu nove akcije mogu kupiti već od 1,96 eura.
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair je posljednjih tjedana imao nekoliko akcija, a u sklopu zadnje od njih ponudio je 100.000 karata za svega pet eura po jednosmjernoj karti. Sada je krenula nova akcija, koju promoviraju s najnižim cijenama od 12,99 eura, ali karte se zapravo mogu nabaviti i po znatno nižoj cijeni, odnosno već od 2,00 eura, pa čak i od 1,96 eura po smjeru!

Akcija se odnosi na letove u prosincu 2015. te ne obuhvaća poveznice s Hrvatskom. Naime, sve su Ryanairove linije za Hrvatsku sezonske i na njima se leti uglavnom od kraja ožujka ili početka travnja do listopada.

No, jeftinih karata zato ima za letove iz Hrvatskoj bliskih gradova, poput Budimpešte, Trsta, Venecije ili Bratislave, odakle možete otputovati u brojna zanimljiva odredišta. Neke relacije za koje se jednosmjerne karte mogu kupiti po superniskim cijenama možete vidjeti u sljedećoj tablici, s pripadajućim primjerima jeftinih karata za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.