Objavljeno 15.12.12. 21:50

Ryanairova vikend akcija: jednosmjerne karte već od osam eura

Nakon brojnih akcija od 18, 15 ili 12 eura, irski Ryanair je iznova ponudio na prodaju jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura, odnosno već od osam eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Akcija traje do ponedjeljka, 17. prosinca, a vrijeme putovanja odnosi se na cijeli prvi mjesec, odnosno od 1. do 31. siječnja 2013. godine.

U cijenu su uključene pristojbe zračnih luka, porezi, naknada za online check-in, kao i jedna ručna prtljaga, ali odnedavno je Ryanair uveo novu naknadu od dva posto na plaćanja kreditnom karticom, a provizija se plaća na cjelokupni iznos. Tako će vas, primjerice, dvosmjerno putovanje u iznosu od 16 eura u konačnici koštati 16,32 eura, ako isto plaćate kreditnim karticama poput Mastercarda ili Vise. Svi oni koji se odluče na plaćanje debitnim karticama ili Mastercard Prepaid-om, i dalje su oslobođeni ovog nameta.

Budući da Ryanair tek krajem ožujka iduće godine kreće sa svojim sezonskim linijama prema Hrvatskoj, za ovu cijenu možete rezervirati karte iz nama najbližih zračnih luka, kao što su Budimpešta, Klagenfurt, Trst ili Venecija-Treviso.