Objavljeno 04.09.18. 12:15

Sardinija i Sicilija dostupne već od 9,00 eura

Dio karata za letove u idućim mjesecima dostupan je već od sjajnih 9,00 eura.
Sardinija i Sicilija Sardinija i Sicilija

Španjolska Volotea (www) trenutačno provodi jednu od svojih promocija te nudi karte već od 9,00 eura po smjeru, što je nešto jeftinije od 19-29 eura koliko je obično bila njihova najniža cijena posljednjih mjeseci.

Među odredištima obuhvaćenima akcijom je i Voloteina velika baza u Veneciji, koju taj prijevoznik povezuje s mnoštvom odredišta, uključujući i nekoliko gradova na Sardiniji i Siciliji - Alghero, Cagliari, Palermo itd.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na poveznicama Venecije sa Sardinijom i Sicilijom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali spomenute otoke, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Prijevoz do Venecije najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, Rijeke i Pule, a možete ga potražiti ovdje:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.