Objavljeno 14.03.19. 18:11

Već od 13 eura: Ryanairova akcija donosi još niže cijene za Crnu Goru

Karte za osam linija trenutačno se mogu kupiti i nešto povoljnije nego inače.
Napomena: Članak je prvo bio objavljen u utorak, 12. 03. 2019. S obzirom da se dio cijena otada promijenio, 14. 03. 2019. tablice s cijenama su ažurirane i sada sadrže aktualne/nove cijene.

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, prisutan je i u Crnoj Gori. Točnije, leti za Podgoricu koju povezuje sa zanimljivim europskim odredištima.

U ovom ćemo članku napraviti pregled Ryanairovih linija za Podgoricu. Navest ćemo sve linije i primjere najnižih cijena za jednosmjerne i povratne karte. S obzirom da je prijevoznik Laudamotion u Ryanairovu vlasništvu, u pregled smo uključili i njihovu liniju Podgorica - Stuttgart.

Podgorica će tako ove godine ukupno imati osam Ryanairovih linija - dvije za Njemačku (Berlin i Stuttgart) te po jednu za Poljsku (Wroclaw), Italiju (Bologna), Španjolsku (Barcelona), Ujedinjenu Kraljevinu (London Stansted), Švedsku (Stockholm Skavsta) i Belgiju (Bruxelles Charleroi).

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Crnu Goru u 2019. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. S obzirom da trenutačno provode jednu od svojih akcija, karte se mogu kupiti već od izvrsnih 13 eura, a na većini linija može se letjeti već od 15-20 eura. Kao i inače kod ovakvih akcija, cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete pročitati na stranici Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.