Objavljeno 04.07.18. 13:44

Već od 19 €: akcijske cijene letova za Milano, Veneciju, Bari i Palermo

Španjolski prijevoznik pripremio je novu akciju.
Italija Italija

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te tijekom ljetnog reda letenja održava čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

Volotea povremeno održava promotivne akcije, pa je tako sada na sniženje opet stavila 100.000 karata, među kojima su i one za poveznice s Hrvatskom. Akcija traje do petka, 6. srpnja 2018. u 23:59.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Hrvatske i Italije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali Italiju, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.