Published 06. 09. 2017. - 13:06

Već od 5,00 eura: akcijske cijene za poveznice s Italijom i Francuskom

Španjolski prijevoznik ima novu rasprodaju.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) pripremila je novu akciju. Točnije, na akciji je 150.000 karata po cijeni već od svega 5,00 eura.

Akcija traje do petka, 8. rujna 2017. u 23:59 te se odnosi na letove do ožujka 2018. Akcijom su obuhvaćene Voloteine poveznice s Hrvatskom te se tako iz Splita i Dubrovnika povoljno može u nekoliko zanimljivih odredišta. S obzirom da je kraj sezone blizu, izbor karata po niskim cijenama nije jednako dobar kao što je bio prije nekoliko mjeseci, pa se polasci mogu kombinirati s jeftinim kartama za druge linije, kao što je npr. Zadar - Marseille.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima za Split i Dubrovnik. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.