Objavljeno 22.11.18. 12:42

Već od 5 €: sjajne cijene na poveznicama između Stuttgarta i tri hrvatska grada

Austrijski prijevoznik ponudio je izvrsne cijene za letove Hrvatska - Stuttgart.
Zrakoplov Zrakoplov

Austrijski zračni prijevoznik Laudamotion, koji je u većinskom vlasništvu poznatijeg Ryanaira, nedavno je uveo tri poveznice između Hrvatske i Stuttgarta. Točnije, uveli su linije za Pulu, Zadar i Split.

Cijene karata obično su vrlo povoljne, a na novoj akciji dodatno su snižene. Tako se za sve tri poveznice karte trenutačno mogu kupiti već od izvrsnih 5,00 eura, dok se povratne karte mogu kupiti već od 10,00 eura.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za sve tri poveznice i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.