Objavljeno 27.11.19. 11:17

Već od 5 eura: superpovoljni zimski letovi za brojna atraktivna odredišta u Italiji, Francuskoj i Grčkoj!

Voloteina akcija donosi vrlo povoljne cijene za putovanja u atraktivne gradove.

Španjolska Volotea povodom 'Crnog petka' pokrenula je novu akciju te nudi karte već od izvrsnih 5,00 eura po smjeru. Akcija traje do petka, 29. studenog 2019., a odnosi se na letove do kraja ožujka 2020. godine.

Iako Volotea leti na mnogo poveznica s Hrvatskom, sve su linije sezonske, pa se akcija ne odnosi na te linije, no među odredištima obuhvaćenima akcijom jesu Trst i Voloteina velika baza u Veneciji. Posebno su povoljne karte za 11 poveznica s Trstom i Venecijom, pa se tako po sjajnim cijenama može u Atenu, Bari, Bilbao, Bordeaux, Cataniju, Lyon, Marseille, Nantes, Napulj, Palermo i Toulouse. Velik dio obuhvaćenih gradova ima vrlo ugodnu klimu, koja i zimi osigurava mnogo sunca, pa su idealni za sve koji bi dio najhladnijeg razdoblja u godini htjeli provesti u toplijim krajevima. U sve se spomenute gradove leti iz Venecije, osim Napulja, koji je povoljno povezan s Trstom.

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na poveznicama između 11 spomenutih odredišta te Trsta i Venecije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Osim iznad navedenih jednosmjernih karata, možete kupiti i povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti od 9,00 eura naviše po smjeru. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.