Objavljeno 18.07.18. 15:38

Već od 9 €: po sjajnim cijenama putujte na Sardiniju, Mallorcu i Siciliju

Španjolski prijevoznik karte za tri atraktivna otoka nudi i za manje od deset eura.
Sardinija Sardinija

Kao što smo već pisali, španjolska Volotea (www) trenutačno provodi jednu od svojih akcija te nudi karte već od 9,00 eura po smjeru.

Među odredištima obuhvaćenima akcijom je i Voloteina velika baza u Veneciji, koju taj prijevoznik povezuje s mnoštvom europskih odredišta, uključujući i brojne atraktivne Sredozemne destinacije.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na poveznicama Venecije s tri predivna otoka - Sardinijom, Sicilijom i Mallorcom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali spomenute otoke, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Prijevoz do Venecije najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba i Pule, a možete ga potražiti ovdje:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.