Objavljeno 29.01.15. 20:19

Velika EasyJetova rasprodaja: iz Hrvatske do Milana već za 9, Londona za 11, Njemačke i Švicarske za 14 eura

Drugi po veličini europski zračni prijevoznik dodatno je snizio cijene te se karte za poveznice s Hrvatskom mogu kupiti po doista nevjerojatnim cijenama.
Zrakoplov Zrakoplov

Prije 20-ak dana pisali smo o velikoj akciji EasyJeta, drugog po veličini europskog zračnog prijevoznika, koji je na akciju tada stavio 350.000 karata i snizio cijene do 20 posto. Akcijom su bila obuhvaćena i hrvatska odredišta,

Danas su cijene dodatno spuštene, a akcija traje do utorka, 3. veljače 2015. u 23:59 te se odnosi na letove od 24. veljače do 8. srpnja 2015. Karte se mogu kupiti po cijenama kakve dugo nismo vidjeli na poveznicama s Hrvatskom.

Tako je, primjerice, karte za letove u Milano moguće kupiti za nevjerojatnih 9,36 eura, za London se leti od 11,36 eura naviše, Basel, Berlin i Ženeva dostupni su od 14,36 eura, a za tek nešto više iznose može se u Škotsku, Rim, Amsterdam, Lyon itd. Ukratko, cijene su za većinu linija dodatno snižene u odnosu na ionako niske cijene u prije spomenutoj akciji s početka mjeseca.

EasyJet će ove sezone ukupno letjeti na 28 poveznica s Hrvatskom, od čega se između Splita / Dubrovnika i Londona te Pariza leti prema više zračnih luka, pa se ukupno radi o 24 različita gradska para. U nastavku vam donosimo popis svih parova te trenutačno najniže cijene karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje):

EasyJetove poveznice s Hrvatskom i trenutačno najniže cijene
Dubrovnik - Amsterdam
Dubrovnik - Berlin
Dubrovnik - Edinburgh
Dubrovnik - London
Dubrovnik - Lyon
Dubrovnik - Milano
Dubrovnik - Pariz
Dubrovnik - Rim
Dubrovnik - Ženeva
Split - Amsterdam
Split - Basel
Split - Belfast
Split - Berlin
Split - Bristol
Split - Glasgow
Split - Hamburg
Split - London
Split - Lyon
Split - Manchester
Split - Milano
Split - Newcastle
Split - Pariz
Split - Rim
Split - Ženeva

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 15 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 3,75 eura (15 EUR / 4 = 3,75 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu. Kod pretrage vam prikazujemo cijenu za jednog putnika, a nakon što se odlučite za određeni let možete odabrati točan broj putnika. Moguće je i da za neke linije i datume još uvijek nije prikazan novi popust, no nakon što vas preusmjerimo na EasyJetove stranice bit će prikazana ažurirana cijena. Ukratko, cijene koje vam prikazujemo na svojoj tražilici bit će 20-ak eura više od ovdje navedenih, no nakon što vas preusmjerimo na EasyJetove stranice razlika će se smanjiti na 15 eura, što odgovara iznosu administrativne naknade.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 50 x 40 x 20 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 14 do 27 eura.

VAŽNA NAPOMENA: EasyJet na svojim stranicama obično u cijenu odmah uključuje administrativnu naknadu (15 EUR po transakciji), ali ponekad to ne učini (ovisno o tome kojim redom ste što klikali na njihovim stranicama), zbog čega može doći do velikih razlika u prikazanim cijenama. Na kraju rezervacije cijene su iste. Cijene u koje je odmah uključena administrativna naknada možete provjeriti na našoj tražilici jeftinih letova.

Ostale zračne poveznice za Split i Dubrovnik možete provjeriti u članku 'Zračna luka (ZL) Split (SPU)' i Zračna luka (ZL) Dubrovnik Čilipi (DBV), a na popisima jeftinih letova iz Splita i jeftinih aviokarata za polaske iz Dubrovnika možete pronaći druge jeftine karte.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu na Booking.comu ili usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.