Objavljeno 24.11.17. 14:03

Velika Vuelingova akcija: letovi iz Hrvatske za Italiju i Barcelonu već od 29,99 eura

Španjolski zračni prijevoznik ima novu akciju.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, na novu je akciju stavio velik broj karata, koje se mogu kupiti već od 14,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do ponedjeljka, 27. studenog 2017. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 11. prosinca 2017. do 20. lipnja 2018. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te će i iduće sezone održavati osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku te se u Rim i Barcelonu može putovati već od 29,99 eura, dok se za Firencu leti od 40-ak eura po smjeru naviše.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Vuelingovih izravnih poveznica za Hrvatsku, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama vrlo dobar, mogu se napraviti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te upravljačku naknadu u iznosu od 5,00 eura po putniku po letu. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Naknada za plaćanje iznosi 3,0 posto iznosa kupnje (ako plaćate kreditnom karticom ili Paypalom). Naknade za plaćanje oslobođeni ste ako plaćate debitnim karticama.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.