Objavljeno 06.09.16. 18:13

Voloteina akcija: letovi iz Hrvatske za Francusku i Italiju već od 9 eura

Nova Voloteina akcija dobra je prilika za sve koji žele povoljno otputovati u Italiju i Francusku.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu. Nakon što su najavili niz novih linija za Split i Dubrovnik, došli su do ukupnog broja od osam linija za Lijepu Našu, od kojih su sve sezonske.

Povodom devet milijuna prevezenih putnika, Volotea trenutačno provodi akciju koja vrijedi za letove do ožujka 2017. godine te tako obuhvaća i dio linija za Hrvatsku. Karte se po akcijskim cijenama može rezervirati do četvrtka, 8. rujna 2016. u 23:59.

U sljedećoj tablici donosimo popis Voloteinih linija za Split i Dubrovnik za koje se karte u bilo kojem smjeru mogu kupiti već od devet eura. Za neke linije navedeno je više primjera jeftinih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura, dok se na cijenu rezervacije dodaje administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije. Administrativna se naknada ne zaračunava ako plaćate karticom Visa Debit.

Jeftine letove za sve druge relacije možete pronaći na popisu / tražilici jeftinih aviokarata , a tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.