Objavljeno 04.04.18. 10:59

Voloteina akcija: letovi Split - Italija već od 6,00 eura

Letovi između Splita i Italije trenutačno su dostupni već od izvrsnih 6,00 eura.
Voloteina akcija: letovi Split - Italija već od 6,00 eura Voloteina akcija: letovi Split - Italija već od 6,00 eura

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te će tijekom ljetnog reda letenja održavati čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

Volotea danas slavi svoj šesti rođendan te su tim povodom ponudili 100.000 karata po cijeni već od 6,00 eura. Akcijom su obuhvaćene i poveznice s Hrvatskom, pa tako i linije između Splita i Italije.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Splita i Italije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

Dostupan je velik broj karata po tek nešto višim cijenama od prije navedenih, pa se lako mogu složiti povoljne kombinacije povratnih karata, poput sljedeće za Veneciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
SplitVolotea