Published 05. 04. 2017. - 18:23

Voloteina rođendanska rasprodaja: 250.000 karata dostupno već od 4,86 eura, među njima i brojni letovi za Hrvatsku

Španjolski prijevoznik ima rođendansku akciju.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) pripremila je rođendansku akciju. Točnije, povodom petog rođendana ponudili su čak 250.000 karata po cijeni od svega 4,86 eura.

Akcija vrijedi do petka, 7. ožujka 2017. u 23:59 te se odnosi na letove do studenog 2017. Akcijom je obuhvaćeno i deset Voloteinih poveznica s Hrvatskom, pa se tako iz Splita i Dubrovnika vrlo povoljno može u šest zanimljivih odredišta.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima za Split i Dubrovnik. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura, dok se na cijenu rezervacije dodaje administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije. Administrativna se naknada ne zaračunava ako plaćate karticom Visa Debit.