Objavljeno 19.11.12. 10:57

Vueling ponudio milijun karata po 29,99 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima milijun jednosmjernih karata po akcijskoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata dostupan je i po svega 19,99 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Nakon što su najavili veliko proširenje svoje mreže za sljedeću godinu, Španjolci su očito isti potez odlučili promovirati na najbolji mogući način - velikom akcijom.

Tako je sada čak milijun karata dostupno po cijeni već od 29,99 eura. Akcija traje od 19. do 22. studenog, a vrijeme u kojem možete putovati za navedenu cijenu je od 3. prosinca 2012. do 13. ožujka 2013. godine. Karte je potrebno kupiti barem 11 dana prije leta. Cijena uključuje kartu te poreze, a dodatne usluge se dodatno i naplaćuju.

Vueling povezuje Barcelonu s tri naša grada - Dubrovnikom, Splitom i Zagrebom, ali oni nažalost nisu obuhvaćeni ovom promocijom, s obzirom da se radi o sezonskim linijama koje kreću nakon 13. ožujka. Tako poveznica Dubrovnik - Barcelona kreće 23. ožujka, Split - Barcelona 20. lipnja, a Zagreb - Barcelona 31. svibnja 2013. godine.

Od obližnjih gradova, Vueling povezuje Veneciju (Barcelona i Bilbao) i Beč (Barcelona). Iz Barcelone, koja je glavno Vuelingovo čvorište, imate mogućnost nastavka leta prema gotovo svim španjolskim zračnim lukama na kopnu i otocima po već navedenoj cijeni od 29,99 eura ili, ponegdje, za svega 19,99 eura. Vueling u svojoj mreži ima i brojna zanimljiva odredišta izvan Španjolske, a neka od njih su Marrakech, Casablanca, Lisabon, Edinburgh, Zürich, Pariz, Berlin, Prag, Moskva, Santorini itd.