Objavljeno 03.07.18. 20:04

Vuelingova akcija: letovi za Rim i Firencu već od 32,99 eura

Nova prilika za jeftino putovanje u poznata talijanska odredišta.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, opet je na akciju stavio milijun karata, koje se mogu kupiti već od 24,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do petka, 6. srpnja 2018. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 30. srpnja do 30. studenog 2018. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te će i ove ljetne sezone održavati osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku (primjere povoljnih karata za Barcelonu možete vidjeti ovdje) te se tako u Italiju može putovati već od 32,99 eura.

U sljedećoj tablici navedene su najjeftinije Vuelingove karte za letove na poveznicama između Hrvatske i Rima, kao i za letove Split - Firenca. U tablici su navedeni i primjeri jeftinih karata za razdoblje koje nije obuhvaćeno akcijom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama trenutačno dobar, mogu se napraviti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.