Published 07. 01. 2017. - 11:46

Wizz Airova akcija: 20 posto popusta na sve karte, letovi za Hrvatsku već od 22 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, ima novu promociju u sklopu koje svima nudi 20 posto popusta na sve karte.
Zrakoplov Zrakoplov

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, ima novu promociju u sklopu koje svima nudi 20 posto popusta na sve karte. Akcija traje do sutra, 8. siječnja 2017. u 23:59, a odnosi se na sve linije u Wizz Airovoj mreži, uključujući i tri linije za Hrvatsku. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Time su promocijom obuhvaćeni milijuni karata za letove u razdoblju od danas do kraja ljetne sezone 2017. Wizz Air od hrvatskih odredišta u svojoj mreži ima Split, kojeg povezuje s Londonom i Varšavom, a odnedavno i Osijek, kojeg povezuje s Baselom. Wizz Air leti i za brojna odredišta u hrvatskom susjedstvu, među kojima je svakako najzanimljivije njihovo veliko čvorište Budimpešta.

U nastavku donosimo neke zanimljive poveznice s najnižim trenutačno dostupnim cijenama jednosmjernih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od svega 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 10-20 eura, ovisno o liniji i datumu leta. Predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji od 16 do 55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta od 25 do 58 eura. Točnu cijenu prtljage za svoj let možete provjeriti ovdje.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a možete ih provjeriti i usporediti s drugim prijevoznicima na našoj tražilici letova.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.