Objavljeno 10.02.19. 18:20

Zadnji dan akcije: letovi između Zagreba i Njemačke već od 35 eura

Akcija traje još danas, do ponoći.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, svojim zrakoplovima povezuje brojna hrvatska i njemačka odredišta. U svojoj mreži Eurowings tako ima i Zagreb, kojeg povezuje s nekoliko zanimljivih odredišta.

Eurowings trenutačno provodi jednu od svojih akcija, koja traje još danas, 10. veljače 2019. do 23:59 i kojom je ukupno obuhvaćeno dva milijuna karata za letove unutar njihove mreže poveznica.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za četiri najpovoljnije Eurowingsove poveznice između Njemačke i Zagreba i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.