Objavljeno 08.04.22. 19:10

Zadnji dan akcije: letovi na 12 poveznica s Hrvatskom već od 5 eura!

Zadnji je dan akcije koja donosi izvrsne cijene za putovanja iz Hrvatske.

Kao što smo već pisali, Volotea povodom svog desetog rođendana održava veliku akciju, u sklopu koje se leti već od 5,00 eura po smjeru!

Akcijom su obuhvaćene i sve Voloteine poveznice s Hrvatskom, odnosno sedam linija za Split i šest za Dubrovnik. Akcija traje još samo danas, odnosno do 8. travnja u 23:59 ili dok se karte po sniženim cijenama ne rasprodaju. Promocija se odnosi na letove do 30. lipnja 2022., ali povoljnih karata ima i za razdoblje nakon toga.

Cijene karata

U sljedećim tablicama donosimo ažurirani popis najjeftinijih Voloteinih karata za sve poveznice s Dubrovnikom i Splitom. Kao što se može vidjeti, i dalje je raspoloživ velik broj karata po izvrsnim cijenama, pa se tako već od 5,00 eura po smjeru može letjeti na čak 12 od ukupno 13 linija.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Jednosmjerne karte

U tablicama su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Atena, Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Toulouse, Venecija
Poveznice sa Splitom
Poveznice s Dubrovnikom

Povratne karte

Jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-10 dana.

Obuhvaćene su poveznice sa sljedećim gradovima:

Atena, Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Toulouse, Venecija
Poveznice sa Splitom
Poveznice s Dubrovnikom

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija 50 x 40 x 20 cm i mase do 10 kg, dok se predana prtljaga naplaćuje. Sve detalje možete vidjeti u zasebnom članku.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.