Objavljeno 31.10.18. 17:07

Zimski letovi između Zagreba i Njemačke već od 26 eura

Nova akcija donosi jeftinije karte na poveznicama Zagreb - Njemačka.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, održava brojne poveznice s hrvatskim gradovima, među kojima je i glavni grad - Zagreb. Iako se tijekom ljetne sezone održava veći broj letova, dio Eurowingsovih linija za Zagreb 'u pogonu' je i tijekom zimske sezone.

Kao što smo pisali prošlog tjedna, redovne najniže cijene za 'zimske linije' iznosile su 39,99 eura po smjeru, no sada je karte u sklopu nove akcije moguće kupiti već od 29,99 eura u smjeru Hrvatska - Njemačka, a u povratnom smjeru trenutačno ima i ponešto karata za još povoljnijih 26,24 eura. Tako svi željni putovanja tijekom studenog, prosinca, siječnja, veljače i ožujka mogu iz Zagreba povoljno putovati u četiri njemačka grada - Berlin, Düsseldorf, Köln i Stuttgart.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za zimske letove između Zagreba i Njemačke i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

?>

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.