Objavljeno 06.11.19. 11:01

Zimski letovi za sunčana odredišta već od 9 €: jeftini letovi za Italiju, Grčku i Francusku

Iskoristite priliku za zimsko putovanje u gradove koji su i tijekom najhladnijih mjeseci često okupani suncem.

Španjolska Volotea trenutačno provodi jednu od svojih promocija te nudi karte već od 9,00 eura po smjeru. Akcija traje do petka, 8. studenog 2019., a odnosi se na letove do kraja veljače 2020. godine.

Iako Volotea leti na mnogo poveznica s Hrvatskom, sve su linije sezonske, pa se akcija ne odnosi na te linije, no među odredištima obuhvaćenima akcijom jesu Trst i Voloteina velika baza u Veneciji. Volotea trenutačno prodaje karte već od 9-15 eura za deset poveznica s Trstom i Venecijom, pa se tako po sjajnim cijenama može u Atenu, Bari, Bordeaux, Cataniju, Lyon, Marseille, Nantes, Napulj, Palermo i Toulouse. Velik dio obuhvaćenih gradova ima vrlo ugodnu klimu, koja i zimi osigurava mnogo sunca, pa su idealni za sve koji bi dio najhladnijeg razdoblja u godini htjeli provesti u toplijim krajevima. U sve se spomenute gradove leti iz Venecije, osim Napulja, koji je povoljno povezan s Trstom.

Kako do Trsta i Venecije?

Prijevoz do Venecije i Trsta najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, Rijeke i Istre, a možete ga potražiti ovdje:

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na poveznicama između navedenih odredišta te Trsta i Venecije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Osim iznad navedenih jednosmjernih karata, možete kupiti i povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti od 9,00 eura naviše po smjeru. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
VenecijaVolotea