Objavljeno 26.12.17. 16:54

Božićni park skulptura obitelji Pavletić u Zagrebu 2017.

Novi program u sklopu Adventa u Zagrebu nudi pravi božićni ugođaj.
Vrijeme: 02. 12. 2017. - 01. 01. 2018.
Mjesto: Zagreb
Božićni park skulptura obitelji Pavletić u Zagrebu

Iz mjesta Malino, smještenog između Slavonskog Broda i Nove Gradiške, dolazi petero braće Pavletić i njihova ideja jedinstvena u svjetskim razmjerima: tematski park biblijskih figura izrađenih od biblijskih drva - masline i vinove loze. Nakon što su ideju pretočili u djelo u svomu mjestu, izložbu su predstavili kod Punta na otoku Krku, a sada se njihovih ruku djelo može vidjeti i u sklopu Adventa u Zagrebu.

'Izložba na otvorenom' obuhvaća 20-ak figura, uglavnom biblijske tematike, poput Svete obitelji, Sveta tri kralja i štalice, pri čemu su sve skulpture izrađene u prirodnoj veličini. Park je posebno privlačan noću, kada ga obasjaju tisuće žaruljica i pretvore ga u oazu istinskog božićnog ugođaja.

Cijene ulaznica

Ulaz se ne naplaćuje, ali se prikupljaju dobrovoljni prilozi kako bi se financirao daljnji razvoj Parka. Moguće je i kupiti razne proizvode izrađene od maslinovog drveta, poput ukrasnih figurica ili kuhinjskog pribora.

Kada i kako doći do Božićnog parka skulptura obitelji Pavletić u Zagrebu?

Radno vrijeme je od 12:00 do 20:00, a ako biste Park željeli posjetiti izvan tog razdoblja, možete kontaktirati organizatore na broj +385 97 767 0976. Svjetla se pale u 16 sati.

Božićni park skulptura obitelji Pavletić nalazi se u Resniku u istočnom dijelu Zagreba. Adresa je Slavonska avenija 100, uz Lukoilovu benzinsku postaju, odnosno ispred Roxove zgrade.

Lokacija

Kliknite ovdje ako želite vidjeti prikaz lokacije na karti

Foto detalji