Objavljeno 05.05.12. 10:38

Cro Salsa Festival 2012.

Rovinj će u lipnju doista biti središnje odredište za sve one željne dobre zabave uz vruće latino ritmove. U svega 11 dana održat će se dva prvorazredna događaja - Ljetni senzualni dani i Hrvatski ljetni salsa festival.
Vrijeme: 19. 06. 2012. - 25. 06. 2012.
Mjesto: Rovinj
Cro Salsa Festival; © crosalsafestival.com Cro Salsa Festival; © crosalsafestival.com

Senzualni dani naglasak stavljaju na plesove poput bachate, kizombe i zouka, dok je Cro Salsa Festival potpuno posvećen jednom od najpoznatijih latino plesova - salsi.

Održava se od 19. do 25. lipnja u hrvatskom dragulju na istarskoj obali, Rovinju, mjestu u kojem se rajski ambijent savršeno spaja sa strašću za plesom. Ovaj festival jedinstven je plesni događaj u Hrvatskoj i Europi, ali i jedan od najzabavnijih festivala takve vrste uopće.

Odlučite li se sudjelovati u ovom velikom događaju, očekuju vas plesne radionice u najluksuznijim rovinjskim hotelima, plesni satovi vrhunskih instruktora uz taktove poznatih salsa DJ-a, ples na gradskim ulicama i trgovima, zabave do jutarnjih sati, kao i posebno putovanje brodom zadnjega dana programa (ponedjeljak). Također, najbolji polaznici imat će i mogućnost nastupiti na subotnjem gala partiju.

Ako želite plesati i učiti uz najbolje instruktore, jednostavno uživati na plaži i suncu ili se družiti i zabavljati u opuštajućem mediteranskom ozračju uz odličnu hranu i vina, onda je Rovinj u drugoj polovici lipnja savršeno odredište za vas.

Foto detalji